Confidentialitate – Achizitii online  -

 

 

Această notă de confidențialitate vă informează despre datele pe care le colectăm de la dvs. atunci când achiziționați unul sau mai multe dintre produsele noastre prin intermediul site-ului nostru web. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date persoanle și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, despre motivul și modul în care folosim datele dvs. și despre drepturile pe care le aveți asupra lor.


Cine suntem noi?

 

Noi suntem SC YOONKA BIJOUX SRL. Adresa noastra este Str. Vulturului nr. 6, Ilfov. Ne poti contacta la adresa de mai sus, pe email la office.yoonka@gmail.com

 

Nu avem obligația de a avea un responsabil cu protecția datelor, astfel încât orice întrebare cu privire la utilizarea datelor dvs. personale trebuie adresată contactelor de mai sus.


Ce date personale colectăm?


Când cumpărați produse de la noi online, vă rugăm să vă inscrieti numele, adresa, numărul de telefon de contact, adresa de e-mail și informațiile despre cartea de credit.

De ce colectăm aceste informații?


Vom folosi informațiile dvs. pentru a verifica detaliile cărții dvs. de credit pentru achiziția dvs., pentru a procesa comanda dvs. și pentru a vă trimite bunurile dvs. De asemenea, vă vom trimite o confirmare prin intermediul mail și putem utiliza numărul dvs. de telefon pentru a vă contacta în legătură cu livrarea dvs.

Solicităm aceste informații pentru a procesa plata dvs., a vă livra bunurile și a ne îndeplini contractul cu dvs.

Ce facem cu informațiile dvs.?

Informațiile dvs. sunt stocate în sistemul nostru de procesare a comenzilor care se afla in spatiul si sub jurisdictia Uniunii Europene.

Detaliile cărții dvs. de credit sunt transmise unui procesator de plăți terț care are sediul în Romania și este certificat pentru protecția de confidențialitate UE- Romania (care necesită garanții eficiente pentru informațiile dvs.). Cu excepția cazului în care vă creați un cont la noi, nu vă păstrăm informațiile despre cardul dvs. de credit.

Utilizăm o companie de curierat terță parte numită Fan Curier pentru a vă livra bunurile și le împărtășim numele, adresa și numărul de telefon pentru a finaliza livrarea.

 

Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.

Cât păstrăm informațiile dvs.?

Cu excepția cazului în care vă creați un cont la noi, păstrăm informațiile dvs. de comandă timp de un an după cumpărare. Informațiile personale asociate comenzii vor fi apoi șterse.

Drepturile tale asupra informațiilor tale

Prin lege, ne puteți întreba ce informații avem despre dumneavoastră și ne puteți cere să le corectăm dacă sunt inexacte.

De asemenea, puteți să ne cereți să vă oferim o copie a informațiilor și să nu mai folosim informațiile dvs. pentru o perioadă de timp dacă considerați că nu facem acest lucru în mod legal.

 

Pentru a trimite o solicitare prin e-mail, poștă sau telefon, utilizați informațiile de contact furnizate mai sus.

Dreptul tău de a depune plangere

 

Dacă aveți de făcut o plângere privind modul de utilizare al informatiei dvs. de catre organizatia noastra puteti accesa pagina de internet a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro sau:

 

ANSPDCP

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30

Sector 1, cod postal 010336

Bucuresti, Romania