Declarație de confidențialitate – 25.05.2018

 

 

Această notă de confidențialitate vă aduce la cunostiinta informațiile pe care le colectăm de la dvs. atunci când vă înscrieți pentru a primi newsletter-ul nostru periodic prin intermediul site-ului nostru web. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, despre motivul și modul în care folosim datele dvs. și despre drepturile pe care le aveți asupra datelor dvs.

 

 

Cine suntem noi?

 

Noi suntem SC YOONKA BIJOUX SRL Adresa noastra este (sediu social), Str. Vulturului nr. 6, Ilfov Ne poti conttacta la adresa de mai sus, pe email la comenzi@yoonka.ro .

 

Nu avem obligația de a avea un responsabil cu protecția datelor, astfel încât orice întrebare cu privire la utilizarea datelor dvs. personale trebuie adresată detaliilor de contact de mai sus.

Ce date personale colectăm?

Când vă abonați la newsletter-ul nostru, vă solicităm numele și adresa dvs. de e-mail.

De ce colectăm aceste informații?

Vom folosi informațiile dvs. pentru a vă trimite newsletter-ul nostru, care conține informații despre produsele noastre și de multe ori include oferte speciale.

 

Vă cerem consimțământul să faceți acest lucru și vă vom trimite doar buletinul nostru de știri atâta timp cât veți continua să vă dați acordul.


Ce facem cu informațiile dvs.?


Informațiile dvs. sunt stocate în baza noastră de date și nu sunt distribuite unor terțe părți. Nu este trimis în afara Romaniei. Nu vom folosi informațiile pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.


Cât păstrăm informațiile dvs.?


Informațiile dvs. sunt păstrate atât timp cât veți continua să consimțiți să primiți newsletter-ul nostru.


Drepturile tale asupra informațiilor tale


Prin lege, ne puteți întreba ce informații avem despre dumneavoastră și ne puteți cere să o corectăm dacă este inexactă.

Puteți cere, de asemenea, să fie șters și puteți cere să vă oferim o copie a informațiilor.

De asemenea, ne puteți cere să nu mai folosim informațiile dvs. - cel mai simplu mod de a face acest lucru este să vă retrageți consimțământul, pe care îl puteți face oricând, fie făcând clic pe linkul de dezabonare de la sfârșitul oricărui newsletter, fie prin e-mail, telefonându-ne folosind detaliile de contact de mai sus.

 

 

Dreptul tău de a depune plangere


Dacă aveți o plângere cu privire la utilizarea informațiilor dvs., puteți contacta ANSPDCP. Pentru Informații prin intermediul site-ului Web la adresa www.dataprotection.ro sau le puteti scrie la:

 

ANSPDCP

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30

Sector 1, cod postal 010336

Bucuresti, Romania