Livrare si Retur

Politica de livrare

LIVRARE

Expedierea produselor se va face dupa o confirmare prealabila din partea noastra a procesarii comenzii, pe mail sau telefonic. Livrarea se va face exclusiv prin curier, partenerul Yoonka Bijoux pentru acest serviciu fiind Fan Courier. Costul livrarii pentru coletele expediate in Bucuresti este de 20 lei, iar pentru localitatile din zona de acoperire a Fan Courier este de: 30 lei. Acest cost il veti regasi in cosul de cumparaturi, si va fi inclus in costul total al comenzii. In cazul unui retur, valoarea transportului nu se va returna.

Politica de retur

In situatia in care produsul pe care l-ati comandat nu este pe placul dumneavoastra sau nu este masura potrivita, aveti posibilitatea de a va razgandi. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Yoonka Bijoux SRL respecta legislatia in domeniu cu privire la incheierea si executarea contractelor la distanta. Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.yoonka.ro, se pot returna conform Ordonantei nr. 34/2014 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007, OUG 174/2008, precum si a legii nr 249/2015: Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Produsele vor fi returnate doar prin curier, la adresa: Yoonka Bijoux SRL, Str. Vulturului nr. 6, Pantelimon – Ilfov.

Conform aceleasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat prin curier catre sediul nostru, revin in sarcina consumatorului. Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, Yoonka Bijoux SRL va fi exonerat de orice responsabilitate, privind eventualele deteriorari. Pentru a se realiza returul, produsul trebuie sa fie returnat in starea sa originala, cu ambalajul original si fara urme de utilizare sau deteriorare. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de factura si, in funcție de caz, de chitanta originala si trebuie expediat doar prin curier rapid. Daca returul se realizeaza conform conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat (exceptand taxele de transport) se va achita prin virament bancar in maxim 14 zile calendaristice de la primirea anuntului de retragere din contract (retur) din partea clientului, in contul bancar specificat de catre acesta.

Rambursarea va fi amanata pana la data la care produsele returnate vor ajunge la sediul Yoonka Bijoux SRL. In momentul in care clientul decide sa returneze un produs, acesta trebuie sa completeze, conform OUG 34/2014 – Ordonanta de Urgenta Guvernamentala privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, o cerere de retragere care sa contina urmatoarele: Numele si Prenumele cumparatorului (inscris pe site, in formularul de comanda), numarul comenzii, data primirii coletului, motivul returului,

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, cererea de retragere mentionata mai sus, trimisă prin poştă la adresa Yoonka Bijoux SRL, Str. Vulturului nr. 6, Pantelimon – Ilfov . sau e-mail office.yoonka@yahoo.com.

Noi suntem convinsi ca putem gasi solutia optima la problema dumneavoastra. Trebuie doar sa ne contactati pentru a ne informa, astfel incat, pe cale amiabila, sa putem rezolva nemultumirea aparuta.