Store

Policy

Termeni si conditii

Vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.yoonka.ro, presupune acceptarea in totalitate si de fiecare data cand accesati site-ul, a Termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate produsele noastre.

 

Definitii si termeni:

  Cumparatorul - este persoana care aceseaza site-ul , poate fi persoana fizica sau juridica care viziteaza si efectueaza comanda.

  Vanzator - societatea comerciala S.C. YOONKA BIJOUX SRL, persoana juridica cu nationalitate romana , avand sediul social in Ilfov, Str. Vulturului nr. 6, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului J23/2003/2018, Cod Unic de Inregistrare 37644043.

  Comanda - presupune un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul transmite vanzatorului intentia sa de a achizitiona produse prezentate pe site.

  Produse - orice produs expus pe site inclusiv serviciile si documentul mentionat in comanda , care urmeaza a fi furnizate cumparatorului de catre vanzator, dupa comanda efectuata de catre cumparator si confirmata de vanzator .

 Toate preturile de vanzare ale produselor  expuse si comercializate pe www.yoonka.ro, sunt exprimate in lei si includ TVA.

  Magazinul poate oferi reduceri si promotii pentru produsele sale in anumite perioade.

  Promotiile / reducerile vor fi vizibile atat in descrierea produselor , pe factura de achizitie , cat si in cosul de cumparaturi .

  SC YOONKA BIJOUX isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa , comenzile care au fost plasate anterior modificarii preturilor.

  Livrarea comenzilor se efectueaza prin firma de curierat rapid cu care societatea a incheiat contract.

  Prin plasarea unei comenzi pe siteul www.yoonka.ro, cumparatorul isi exprima acordul cu forma de comunicare prin email sau telefonic.

  Preturile si caracteristicile produselor sunt descrise pentru fiecare produs in parte . Odata plasat produsul in cosul de cumparaturi  si plasata comanda ferma, cumparatorul este de acord cu pretul si specificatiile produsului achizitionat.

  Exista posibilitatea ca pentru anumite produse stocul sa fie epuizat , dar in cazul in care produsul comandat nu se afla in stoc , veti fi anuntati in cel mai scurt timp posibil (telefonic, email, mesaj), in functie de noul termen de livrare comunicat.

  Cumparatorul poate refuza sau anula comanda. Ne rezervam dreptul de a modifica numarul produselor din comanda sau de a anula comanda plasata, in functie de stocul disponibil , dar inainte de a efectua aceste modificari, veti fi contactat pentru a va aduce la cunostinta , la numarul de telefon scris la plasarea comenzii, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.

  Instiintarea trimisa catre cumparator, dupa plasarea comenzii, are doar rol informativ , iar documentul electronic (comanda),  se considera incheiata in momentul primirii de catre cumparator a notificarii de expediere a comenzii (coletului), prin email /SMS .

  Orice persoana care viziteaza www.yoonka.ro si care ofera date / informatii cu caracter personal societatii SC YOONKA BIJOUX, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru : 

 - SC YOONKA BIJOUX sa trimita prin email informatii cu privire la ultimele noutati expuse pe site.

  Continutul acestui website (grafice, fotografii, texte, baza de date si orice alte date), este proprietatea administratorului . Orice folosire a acestuia in scop comercial , este strict interzisa fara permisiunea scrisa a  administratorului.

  Produsele expuse in acest magazin , sunt fotografiate individual , cu toate acestea nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile din fotografie . Diferentele de culoare pot

 aparea din cauza setarilor particulare ale fiecarui monitor pe care le vizualizati dvs.

  SC YOONKA BIJOUX isi rezerva dreptul de a putea efectua modificari ale site-ului www.yoonka.ro  si a structurii acestuia , efectuand modificari ce ar putea afecta site-ul , fara notificare prealabila , SC YOONKA BIJOUX nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza  (setari, etc), care nu sunt efectuate de catre administratorul site-ului si nu raspunde de calitatea , continutul sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturile de pe www.yoonka.ro

  Este interzisa reproducerea / copierea informatiilor continute pe site fara acordul scris al autorilor.

  Toate produsele (bijuteriile) , comercializate de SC YOONKA BIJOUX sunt verificate si certificate , purtand marcajul directiei ANPC si marca proprie. Pietrele naturale pot prezenta mici imperfectiuni de culoare, crapaturi, etc, acesta fiind aspectul lor natural , nu un defect